“Zonder mij zoudt gij niet zien”, zei de bril tot het oog. “Zonder mij zoudt gij niet bestaan”, zei het oog tot de bril

PERSBERICHT

CZ-verzekerden zeer tevreden over HoorProfs audiciens

Zorgverzekeraar CZ onderzocht hoe verzekerden oordelen over diverse zorgaanbieders. Uit het onderzoek blijkt dat de service van de zelfstandige HoorProfs vakaudiciens zeer goed wordt gewaardeerd: de CZ-klanten gaven de dienstverlening van de zelfstandige audiciens het rapportcijfer 8,9.

Met zo’n 3,4 miljoen verzekerden is CZ een van de grootste zorgverzekeraars van ons land. Om de zorg betaalbaar en kwalitatief te kunnen houden, werkt de verzekeraar samen met een geselecteerde groep zorgaanbieders. Recent deed CZ onderzoek naar de tevredenheid van haar klanten over die zorgaanbieders. Middels een enquête konden verzekerden kenbaar maken hoe zij de dienstverlening van bijvoorbeeld audiciens ervaren. De bedrijven werden beoordeeld op onder meer klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en verleende service.

De HoorProfs audicienwinkels vormen een opvallende verschijning binnen de hoorzorg. De ruim 125 zelfstandige audicienbedrijven worden gerund door louter gediplomeerde audiciens die kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis hoog in het vaandel hebben. De groep hanteert uiterst hoogstaande kwaliteitseisen op het gebied van service en beschikt over een breed productaanbod. CZ werkt onder meer samen met deze groep audiciens.

De aanpak van de audiciens blijkt te werken: de groep werd in 2012 door de Consumentenbond reeds uitgeroepen tot de beste audicienketen van Nederland. Uit de enquête van CZ blijkt dat ook CZ-klanten de HoorProfs vakaudiciens weten te waarderen. Voor de dienstverlening van de audiciens werd een gemiddeld rapportcijfer van 8,9 genoteerd; een uiterst hoge score.

Wilt u de dienstverlening van een HoorProfs vakaudicien zelf ervaren? Ga naar www.hoorprofs.nl voor een HoorProfs audicien bij u in de buurt.

U kunt natuurlijk ook direct met ons een afspraak maken.

Engelsman Optiek & Auditiek
Hoofdstraat Obergum 8
9951 AH Winsum
Bellen
Telefoon: 0595-444069