"De één heeft een bril nodig om te lezen. De ander een boek."
Maatwerk

Gehoorschade is onherstelbaar en kunt u dus maar beter voorkomen. Er valt immers genoeg te genieten.

Wie dagelijks te maken heeft met lawaai of gewoon de beste oplossing wil, kan beter kiezen voor op maat gemaakte gehoorbeschermers. Precies gemaakt voor uw gehoorgang en met een passend filter voor elke specifieke geluidsomgeving.
Wij leveren gehoorbescherming van Comfoor, gemaakt van zacht siliconenmateriaal of van hard acrylaat. Door de intensieve training die wij bij Comfoor hebben genoten zijn wij in staat om u van een goed advies te kunnen voorzien. 

Er zijn speciale gehoorbeschermers voor:

 • Klussen
  Een slimme klusser beschermt z'n oren tegen het gegil van bijvoorbeeld een kettingzaag (120dB) of de dreun van de klopboor (130dB).

 • Motorrijden
  Gehoorbeschermers die comfortabel passen onder elke helm. Geen last van windruis en piepende oren, maar puur genieten van de rit. Ook geschikt voor cabriorijders!         ER

 • Muziek
  Een uitgekiende reeks gehoorbeschermers voor muzikanten en muziekliefhebbers. Blijf zonder problemen genieten van jouw muziek. Armin van Buuren, Phil Collins, U2 en vele anderen gingen u al voor.  t1-1

 

 

 • Tevens leveren wij de music 2-in-1. Hier kunt u zelf heel eenvoudig wisselen tussen gehoorbescherming en in-ear speakers. Tijdens het concert optimale bescherming en na het concert optimaal genieten van de MP3 speler.

 • Reizen
  Met onze speciale gehoorbeschermers reis je ontspannen en kom je uitgerust aan. Een goed begin van elke zakenreis en vakantie.

 • Slapen
  Ongestoord slapen? Onze oordopjes sluiten storend geluid buiten. Geen last meer van snurken, verkeerslawaai of de buren.

 • Zwemmen
  Water in de oren is vervelend en vergroot de kans op een oorontsteking, vooral bij kinderen met buisjes. Zwemoordoppen beschermen je tijdens zwemmen en baden. U kunt kiezen tussen maatwerk oordopjes uit onze eigen werkplaats, netjes afgewerkt en gelakt in een transparant doosje voor slechts €27,50 of voor zwemoordopjes van duurzaam transparante siliconen voor €75,- gemaakt door een oorstukjeslaboratorium.

 
Engelsman Optiek & Auditiek
Hoofdstraat Obergum 8
9951 AH Winsum
Bellen
Telefoon: 0595-444069