"De eerste kus wordt niet met de mond, maar met de ogen gegeven"
Glazen

Nadat u een montuur hebt gekozen geven wij een glasadvies. Moeten de glazen enkelvoudig, bi-focaal of multi-focaal worden? In de meeste gevallen zijn kunststof glazen de beste keuze. Verder is er een enorme variƫteit in eigenschappen van het glas, zoals hardheid, krasvastheid, ontspiegeling, dikte en grootte van het glas en uiteraard kijkcomfort. Deze eigenschappen bepalen de prijs van het glas.

Bij multi-focale glazen (ook bekend als varilux, varifocus, alles in 1) laten wij u op een beeldscherm zien wat het verschil in kijkcomfort is tussen relatief goedkope en de wat duurdere glazen. De keuze is aan u! U kunt ook hier zelf kijken.
In alle gevallen krijgt u een prijsopgave vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Met de meest moderne technieken bestellen wij vervolgens online uw glazen. De fabrikant ontvangt digitaal de opname van de VisuReal, de trace (vorm) van uw nieuwe montuur en uiteraard de gewenste uitvoering van het glas. Uw glazen worden volautomatisch in productie genomen. De levertijd van glazen is meestal een tot twee weken.

Op de glazen van Rodenstock krijgt u van ons een drie jaar All Risk verzekering. Deze verzekering dekt schade en verlies. Indien u een montuur uit de Rodenstock collectie aanschaft dan is deze direct mee verzekerd.

Als extra geeft Rodenstock nog Traveler Service op haar multifocaal programma. Wat dit inhoud kunt u bij ons in de winkel navragen.


     

 
Engelsman Optiek & Auditiek
Hoofdstraat Obergum 8
9951 AH Winsum
Bellen
Telefoon: 0595-444069