"Het oog ziet minder dan de tong zegt. De tong zegt minder dan de geest denkt."
Klantervaringen

Jan Slager

In 2015 ben ik slachtoffer geworden van een geweldsmisdrijf. Hierdoor is mijn gehoor ernstig achteruit gegaan. Tevens heb ik last gekregen van tinnitus en hyperacusis. Door het misdrijf zijn mijn hoortoestellen beschadigd en ook niet meer toereikend voor het ontstane gehoorverlies.
Na een lange revalidatie periode ben ik op zoek gegaan naar een audicien die in staat zou kunnen zijn om mijn gehoor weer op peil te brengen. Mijn oog is toen gevallen op Rolf Engelsman, eigenaar van Engelsman Optiek & Auditiek. Deze keuze is tot stand gekomen door het feit dat hij geheel onafhankelijk is in de keuze van hoortoestellen en zeer veel ervaring heeft met tinnitus patiƫnten en hiervoor een speciale therapie heeft.
Na het proberen van diverse toestellen welke voor vergoeding van mijn zorgverzekering in aanmerking komen bleek dat ik hiermee niet geholpen was. In goed overleg besloten om een zeer geavanceerd hoortoestel van Widex te proberen. De Unique 440.
Dit toestel is werkelijk uniek. Mijn tinnitus klachten zijn bijna volledig verdwenen. Het toestel “ziet” waar ik ben en stelt zich vervolgens optimaal in. Wat een rust in de auto. Geen hinderlijke wind op de fiets en gesprekken gaan gewoon goed.
Rolf Engelsman heeft zelfs nog een speciale zorgaanvraag voor mij geregeld en zodoende heb ik een groot deel alsnog van mijn zorgverzekeraar vergoed gekregen.
Ik ben uitermate tevreden met mijn hoortoestellen en Rolf Engelsman als audicien.

  
 
Engelsman Optiek & Auditiek
Hoofdstraat Obergum 8
9951 AH Winsum
Bellen
Telefoon: 0595-444069