"Opticiens verbuigen en vervormen je montuur omdat ze te beleefd zijn om te zeggen dat je oren verkeerd staan"
Monturen

Onder het genot van een kopje koffie of thee helpen wij u met het uitzoeken van een montuur. Wij adviseren u graag en houden rekening met uw smaak en portemonnee. Onze uitgebreide collectie varieert van klassiek tot hypermodern, in diverse prijsklassen. Uiteraard hebben wij ook een leuke collectie kindermonturen in huis.

Een montuur uitzoeken kan lastig zijn als u zichzelf niet goed kunt zien zonder uw oude bril. Dit probleem lossen we op door foto’s te maken van u met enkele nieuwe monturen op uw neus. U kunt dan zelf met uw oude bril op een beeldscherm bekijken welke bril u het mooist vindt staan.

visu_1 

Wij leveren o.a. Rodenstock, Porsche Design, Cazal, Markus T, Thelia, Rye & Lye, Gijs, Johann von Goisern, Volte Face, etc.


De meest gangbare monturen kosten bij ons tussen de 100 en 300 euro, maar wij hebben ook voordeliger monturen en topkwaliteit monturen tot zo’n 800 euro in de collectie. Om misverstanden te voorkomen: wij zijn niet duurder dan zelfstandige collega-opticiens elders in het land. Echter, voor stuntprijzen moet u bij grote optiekketens zijn. Wij kopen onze brillen nog zorgvuldig per stuk in en niet per kilo.

 
Engelsman Optiek & Auditiek
Hoofdstraat Obergum 8
9951 AH Winsum
Bellen
Telefoon: 0595-444069