"Het oog ziet minder dan de tong zegt. De tong zegt minder dan de geest denkt."
Nieuws

Ogen

PRO410: het nieuwe brillenglas met de beschermfactor

Daglicht, zonlicht, UV-straling en blauw licht horen allemaal bij het dagelijks leven. Logisch, want we hebben als mens behoefte aan licht. Een dagelijkse dosis zonlicht geeft ons energie, heeft effect op ons slaap-waakritme en beïnvloedt ons welzijn. Maar we kunnen niet ontkennen dat bepaalde elementen van licht ook schadelijk kunnen zijn voor de huid én de ogen. Dus een beetje zorgzaamheid kan geen kwaad.

Je huid en ogen beschermen tegen zonlicht doe je door een hoed op te zetten, een zonnebrandcrème te gebruiken of een zonnebril te dragen. Wist u dat er nu ook transparante brillenglazen bestaan die de ogen beschermen tegen overmatig licht, zoals UV-stralen en high energy blauw licht? En dat deze glazen net even iets verder gaan dan conventionele (zonne)glazen die beschermen tot 400 nanometer?

Onze glasleverancier Rodenstock introduceert een nieuwe generatie brillenglazen die de ogen beschermen en overmatig licht filtert: PRO410. Hoe het werkt? De naam zegt het al een beetje: PRO410 glazen laten de juiste lichtcomponenten door en filteren overmatig UV-licht tot 410 nanometer en schadelijk high-energy blauw licht. Een ideaal glas voor uw welzijn!

Laat uw ogen stralen!
Met de bescherming van onze ogen zit het dus wel goed met deze nieuwe glazen. Maar we willen er als brildrager ook een beetje goed uitzien. De kleur van dit revolutionaire PRO410 brillenglas vormt dan ook een super combinatie met de nieuwste coating uit onze exclusieve range. Dankzij de natuurlijk ogende tint van de bronskleurige Solitaire® Protect PRO 2 coating, zijn de ogen bovendien zichtbaar zonder kleurveranderingen. Het resultaat is een glas met uitstekende reflecterende eigenschappen én een natuurlijke look.

Xtra-Clean: de gladste ooit coating waar vuil geen vat op heeft

Wij zijn erg trotst dat wij als een van de eerste Rodenstock leveranciers deze coating mogen aanbieden. Het bijzondere van deze coating is dat hij zo glad is dat vuil haast niet meer kan hechten. Hierdoor blijft uw bril veel langer schoon. Dus veel minder poetsen.

Briladvies

Bij ons is full time een styliste en visagiste aanwezig. Bij het bril advies krijgt u een gezichts en kleur analyse en bij het ophalen van de bril kunnen wij u profesioneel opmaken met make-up van Barbara Bort. Dit is een hyp0-allergeen en dier vriendelijk product met verzorgende bestandsdelen zoals anti-aging en vitamine A en E. Het product bevat een zeer hoog percentage pigmenten, waardoor het zuinig in gebruik is. Barbara Bort is van Italiaanse afkomst en maakt sinds 1966 haar make-up lijn.

 

Alle producten van Barbara Bort zijn ook bij ons te verkrijgen.

 

Wij zijn dealer van Gijs Dutch Design brillen geworden.

Oogmeting 3.0

Als eerste opticien in de provincie Groningen beschikken wij over de Rodenstock DNEYE scanner. Met deze scanner kunnen wij niet alleen uw nachtzicht verbeteren maar tevens kunt u met de aangepaste brilleglazen scherper en helderder kijken. Hierdoor kijkt u meer ontspannen, ziet u meer details, meer contrast en kleuren. Niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemer en 's nachts.

Maak snel een afspraak en kijk of DNEYE ook voor u geschikt is.

Voor meer informatie: http://www.dneye.nl/

DNEYE

Oren

Het allernieuwste design hoortoestel is per direct bij ons verkrijgbaar. Lees hier alles over de Styletto.

 

Als Widex Premium dealer presenteren wij u de:

WIDEX EVOKE™
– ‘S WERELDS EERSTE INTELLIGENTE HOORTOESTELWidex

Dit intelligente hoortoestel ontwikkelt zich in real life om steeds intelligenter te worden. 
U kunt met interactieve opties uw luisterbeleving intuïtief vormgeven en houdt zelf volledig de controle als u dat wilt.
En als u dat liever niet wilt? EVOKE past uw hoortoestel automatisch aan uw behoeften en omgeving aan. Perfect geluid in een druk leven is daarom nog nooit zo simpel geweest.

Lees hier alles over deze allernieuwste hooroplossing.

 

HoorProfs vakaudiciens krijgen van CZ-verzekerden een 8,9 als rapport cijfer.

Lees hier het persbericht.

Seiyo banner

Met ingang van 1 maart 2016 hebben wij elke maandagmiddag zitting in het gezondheidscentrum in Uithuizen. U kunt dan terecht voor al uw hoorproblemen.

Tevens is het mogelijk om met onze tinnitus therapeut een afspraak te maken.

Voor meer informatie over onze diensten in Uithuizen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Wij zijn een geselecteerde Oticon partner en leveren het complete Oticon programma. Ook voor de absolute sensatie op hoorgebied, de OPN, bent u bij ons op het juiste adres.

  
 
Engelsman Optiek & Auditiek
Hoofdstraat Obergum 8
9951 AH Winsum
Bellen
Telefoon: 0595-444069