"Het oog ziet minder dan de tong zegt. De tong zegt minder dan de geest denkt."
Nieuws

Ogen

Bij ons is full time een styliste en visagiste aanwezig. Bij het bril advies krijgt u een gezichts en kleur analyse en bij het ophalen van de bril kunnen wij u profesioneel opmaken met make-up van Barbara Bort. Dit is een hyp0-allergeen en dier vriendelijk product met verzorgende bestandsdelen zoals anti-aging en vitamine A en E. Het product bevat een zeer hoog percentage pigmenten, waardoor het zuinig in gebruik is. Barbara Bort is van Italiaanse afkomst en maakt sinds 1966 haar make-up lijn.

Alle producten van Barbara Bort zijn ook bij ons te verkrijgen.

 

 

Wij zijn dealer van Gijs Dutch Design brillen geworden.

Oogmeting 3.0

Als eerste opticien in de provincie Groningen beschikken wij over de Rodenstock DNEYE scanner. Met deze scanner kunnen wij niet alleen uw nachtzicht verbeteren maar tevens kunt u met de aangepaste brilleglazen scherper en helderder kijken. Hierdoor kijkt u meer ontspannen, ziet u meer details, meer contrast en kleuren. Niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemer en 's nachts.

Maak snel een afspraak en kijk of DNEYE ook voor u geschikt is.

Voor meer informatie: http://www.dneye.nl/

DNEYE

Oren

HoorProfs vakaudiciens krijgen van CZ-verzekerden een 8,9 als rapport cijfer.

Lees hier het persbericht.

Seiyo banner

Met ingang van 1 maart 2016 hebben wij elke maandagmiddag zitting in het gezondheidscentrum in Uithuizen. U kunt dan terecht voor al uw hoorproblemen.

Tevens is het mogelijk om met onze tinnitus therapeut een afspraak te maken.

Voor meer informatie over onze diensten in Uithuizen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Signia is de eerste fabrikant met een speciale techniek die de eigen stem kan filteren, waardoor er een veel natuurlijker geluid ontstaat. Uiteraard zijn deze toestellen bij ons beschikbaar.

Van Signia (voorheen Siemens) hebben wij de allernieuwste In Het Oor toestel, de Silk en de BlueTooth toestellen. Met Signia Telecare 2.0 wordt het aanpassings traject op een moderne en persoonlijke manier begeleid. Kom langs in de winkel en informeer of dit ook voor u geschikt is.

 

Widex

Speciaal voor onze klanten die alleen met het beste genoegen nemen hebben wij de Widex Unique in ons assortiment opgenomen. Deze unieke hoortoestellen zijn alleen bij geselecteerde audiciens verkrijgbaar.

Wat de Widex Unique uniek maakt leggen wij u graag in onze winkel uit.

De slogan van Widex zegt eigenlijk genoegWidex:

Ook voor het Made for Iphone toestel van Widex, de Beyond, bent u bij ons aan het juiste adres.

En als Widex Premium Dealer bent u ook verzekerd van de best mogelijke aanpassing van uw hoortoestellen. Wij kennen alle ins en outs van de premium Widex toestellen. Wij laten ons regelmatig bijscholen en kunnen altijd terug vallen op ondersteuning van de fabrikant.

 

Wij zijn een geselecteerde Oticon partner en leveren het complete Oticon programma. Ook voor de absolute sensatie op hoorgebied, de OPN, bent u bij ons op het juiste adres.

  
 
Engelsman Optiek & Auditiek
Hoofdstraat Obergum 8
9951 AH Winsum
Bellen
Telefoon: 0595-444069