"Het oog ziet minder dan de tong zegt. De tong zegt minder dan de geest denkt."
Nieuws

Ogen

 

Zonnebrillen

De zonnebril collectie 2022 is binnen van Boomerang, Visionario en Ray Bann.

Moi Winsum

 

Shop uw zonnebril bij onze "nieuwe" brillenkar.

Nieuw in ons assortiment: Reykjavik Eyes. Een collectie die zeer stijlvol is en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ontworpen in IJsland en geproduceerd in Italië.

 

Vanuit Boedapest krijgen wij een nieuwe collectie Vinylize monturen binnen. Deze brillen zijn gemaakt van langspeelplaten. De groeven zitten er dus nog in. Niet alleen voor muziek liefhebbers maar voor iedereen die een onderscheidende bril wenst.

 

Bij ons is full time een styliste en visagiste aanwezig. Bij het bril advies krijgt u een gezichts en kleur analyse en bij het ophalen van de bril kunnen wij u profesioneel opmaken met make-up van Barbara Bort. Dit is een hyp0-allergeen en dier vriendelijk product met verzorgende bestandsdelen zoals anti-aging en vitamine A en E. Het product bevat een zeer hoog percentage pigmenten, waardoor het zuinig in gebruik is. Barbara Bort is van Italiaanse afkomst en maakt sinds 1966 haar make-up lijn.

Alle producten van Barbara Bort zijn ook bij ons te verkrijgen.

 

 

Wij zijn dealer van Gijs Dutch Design brillen geworden.

Oogmeting 3.0

Als eerste opticien in de provincie Groningen beschikken wij over de Rodenstock DNEYE scanner. Met deze scanner kunnen wij niet alleen uw nachtzicht verbeteren maar tevens kunt u met de aangepaste brilleglazen scherper en helderder kijken. Hierdoor kijkt u meer ontspannen, ziet u meer details, meer contrast en kleuren. Niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemer en 's nachts.

Maak snel een afspraak en kijk of DNEYE ook voor u geschikt is.

Voor meer informatie: http://www.dneye.nl/

DNEYE

Oren

RTVNoord heeft een item besteed aan het verliezen van een hoortoestel door het dragen van een mondkapje.

 

U kunt hier het item bekijken.

Uit Zwitserland komt niet alleen lekkere chocolade maar het in Bern gevestigde Bernafon is al sind 1946 aktief in de hoortoestel branche. Het nieuwste parade paardje van Bernafon heet Alpha. De Bernafon Alpha is het eerste hoortoestel voorzien van Hybride techniek. Door zeer snelle processoren en uitgekiende software kiest de Alpha automatisch de beste versterkings strategie, waardoor u makkelijker spraak kunt verstaan zelfs in een lawaaiige omgeving en buiten kunt genieten van de natuurgeluiden om u heen. Ervaar de Bernafon Alpha geheel gratis op proef.

 

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft. De Resound ONE.

 

Maak snel een afspraak en ervaar wat de Resound ONE voor u kan betekenen.

 

Op zoek naar een hoortoestel dat niet in de weg zit bij je actieve levensstijl én die (bijna) niemand kan zien? De in-het-oor-toestelletjes van ReSound draag je in je gehoorgang en zijn speciaal op jouw oor gemaakt. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak en bel ons op 0595-444069.

Het allernieuwste design hoortoestel is per direct bij ons verkrijgbaar. Lees hier alles over de Styletto X.

 

 

HoorProfs vakaudiciens krijgen van CZ-verzekerden een 8,9 als rapport cijfer.

Lees hier het persbericht.

 

Wij zijn een geselecteerde Oticon partner en leveren het complete Oticon programma. Ook voor de absolute sensatie op hoorgebied, de More, bent u bij ons op het juiste adres. Klik hier voor meer informatie.

  
 
Engelsman Optiek & Auditiek
Hoofdstraat Obergum 8
9951 AH Winsum
Bellen
Telefoon: 0595-444069